![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
خیلی احتمالش ضعیفه ٫٫ ولی شما نا امید نباشید٬٬ در ضمن سعی کنید امتیازتون رو بالا ببرید با زبان دوم
2021-09-15 13:12:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بدونم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام تو چک لیست ویزا عکس هم میخواد و فیلدش اجباریه ????????♀میخواستم بدونم بعدا این عکسی که بارگزاری میکنیم رو استفاده میکنن یا عکسی که موقع بایومتریک ازمون میگیرن؟ ????????
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
،، از خدمتتون من 600تومن رو تقریبا دارم2ماه تو حساب نگه میدارم،27شهریور میشه دوماه البته،الان به واسطه این نوسانات دلار،دارم77 میلیون هم فردا به حساب اضافه میکنم میخواستم بدونم برای این 77میلیون چه توجیهی میتونم بیارم؟میتونم بگم سیوینگ بوده؟بعد ممکنه بگن تا الان کجا بوده و چرا20روز اخر داری میریزی؟ چون میخواستم فاکتور فروش طلا ارائه بدم براش،ولی مثل اینکه هی بخوام فاکتور فروش ارائه بدم جالب نیست،چون یک فاکتور فروش زمین هم برای اون 600تومن دارم ارائه میدم پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما??
2021-08-29 09:48:00 #Canada [میخواستم بدونم] مهاجرت
من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
من برای پسرم کلاس نهم میخواستم پذیرش بگیرم شرایط میخواستم بدونم و برای همراه ما خودمون میتونیم تصمیم بگیریم که چه کسی باهاش برود؟
2021-08-30 10:07:00 #Canada [میخواستم بدونم] مهاجرت
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت
میخواستم بدونم رمز ارز هم جزو دارای برای تمکن مالی بحساب میاد؟
2021-09-01 14:30:00 #Saskatoon [برای تمکن مالی] مهاجرت
من توی پول Express Entry فدرال با امتیاز 452 هستم تیک همه استان ها هم زدم ناک شغلیم 9232 که در آخرین مرحله در ساسکاچوان دعوت شده میخواستم بدونم جاب آفر ضروریه برای دعوت شدن توی این استان؟ امتیاز sinp حساب کردم 65 شد
2021-09-04 15:46:00 #Saskatoon [میخواستم بدونم] مهاجرت
میخواستم بدونم که بعد از دو سال دوره diploma در هر کالجی work permit میدن یا کالجها باید ویژگی خاصی داشته باشن که بشه work permit گرفت ممنون
2021-09-07 13:54:00 #Canada [میخواستم بدونم] مهاجرت
میشه سوال بنده رو هم جواب بدید میخواستم بدونم هزینه های زندگی تو اوتاوا درمقایسه با تورنتو ومونترال چطوریه ؟؟
2021-09-08 13:13:00 #Montreal [هزینه های زندگی] مهاجرت
من مربوط به cec داشتم، پیام های بالا رو خوندم ولی یه مقدار گیج شدم برای همین میپرسم من حدود ۶ سال سابقه کار تو ایران دارم تو ناک A و یکسال هم سابقه کار تو کانادا دارم تو ناک B و این دوتا خب اصلا به هم ربطی ندارن.. میخواستم بپرسم میتونم سابقه ایرانم رو ارائه کنم؟ یا چون متفاوت از سابقه کانادا هستش نمیشه ارائه اش کرد؟؟ خیلی ممنونم
2021-09-01 11:39:00 #Saskatoon
و عرض ادب ، طول مدت و مقدار پول برلی تمکن جهت گرفتن CAQ چقدر مهمه؟ مثلا برای خانواده چهارنفره اگر حدود ۵۰۰ میلیون باشه که به نرخ دولتی حدودا ۱۶۰۰۰۰ دلار میشه ولی خب قطعا میدونند گه دلاز آزاد چنده آیا مشکلی برا CAQ ایجاد میشه؟ و اینکه الان پروسه اخذ CAQ چند روزس چون من پذیرشم بدا وینتر هست و هنوز اقدام نکردم و متعاقبا پروسه اخذ ویزا هم طولانیه؟ ارادتمند
2021-09-27 12:10:00 #Saskatoon
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon
من امروز برای کاری بانک آینده رفته بودم در مورد نرخ مبنای نامه تمکن مالی پرسیدم ازشون که گفتند چند ماهی هست که بر مبنای نرخ سامانه ets بانک مرکزی گواهی صادر می کنند که همون حدود قیمت بازار آزاد حول و حوش 27 هزارتومان هست در حالیکه قبلا خاطرم بود با نرخ مبنای دلار آمریکا 4200 نامه تمکن مالی می دادند آیا اطلاع دقیق تری دارد در این خصوص؟ آیا بانکی با همان روال سابق نامه تمکن مالی می دهد؟ محبت می کنید اگر راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
2021-09-20 02:18:00 #Saskatoon